fredag 17 februari 2012

Vagina SPA!


Vagina spa? Vad är det? Indonesiska författaren Arti Bebasari gav sig ut för att undersöka detta fashionabla Jakarta fenomen.


Arti fick sin vagina bortskämd med traditionella Javanese aromatiska ångor, naturläkemedels ånga, och en avkopplande massage. Så vad var hennes dom om vagina spa? "Jag kände mig fin. Allt var lent där nere. Men vem är det tänkt att behaga, kvinnan eller hennes man?


Allt Arti kände till om vagina spa konceptet var att en vän till en vän hade varit där som en överraskning till hennes pojkvän. Han blev förmodligen imponerad av sin flickväns fräscha och väl doftande vagina . Det gav henne enormt självförtroende och en kick och de hade fantastisk sex den kvällen, sa Artis vän till henne.
Men vill jag verkligen ha min vagina masseras av någon annan kvinna i uniform? Jag var tveksam först, men så tänkte att det skulle vara en bra upplevelse säger Arti


Ånga


Spa sessionen inleddes med en high-tech "elektro-stimulering maskin", som skickar vibrationer genom kroppen och som är tänkt att stärka vagninans muskler .
Arti fick sedan sitta på huk i en obehaglig ställning och doppa sin vagina i en trä hink med ångande vatten, smaksatt med en blandning av olika örter. En av dem var betelnötter blad, som i Indonesien tros ha många hälsofördelar för kvinnor, inklusive kunna ge en friskare vagina. En annan av örterna var avsedd att göra vaginan snävare.


Massage


Steg tre i spa sessionen var en fem-minuters massage för att slappna av musklerna och hjälpa blodflödet att bli bättre och Arti upptäckte att hon kunde komma över sina hämningar snabbt.
Jag gillade den här delen eftersom det kändes bra i mitt underliv. Det är nästan som när man har en fruktansvärd huvudvärk och du massera huvudet och trycker på vissa ställen så huvudet kändes lättare.


Rökt


Nästa steg i spaet var en traditionell Javanesiska behandling som kallas ratus ,eller imma, vilket sannolikt ör ursprunget för hela konceptet vagina spa. Du sitter i en stol med ett hål i sätet där du placerar din stjärt över en kastrull med hett kol. Sedan ”röks” vaginan med olika örter..
Det är faktiskt en så populär behandling att det finns en massa av butiker i Jakarta som säljer utrustning hemmabruk, säger Arti. Men Arti gillade det .Jag kände mig som en bit rött kött på en grill sa hon.
Den sista behandlingen var ett papper med grötomslag fylld med myntablad och andra hemliga ingredienser som Arti var tvungen att stoppa i sina underkläder under tio minuter för att fräscha upp hela det vaginala området.


Svampinfektion


Men vad är det för mening med vagina spa egentligen? Jo , det ska ha positiva hälsoeffekter. Kunderna på vagina spa är allt från gymnasieelever till gifta kvinnor och många av dem kommer för att de har en svampinfektion , säger vagina terapeuten.
Fast det är tveksamt om någon av de behandlingar skulle vara till någon hjälp.


Må bra


Vagina spa behandlingen är mer eller mindre som att gå till en frisörsalong säger Arti. När du är klar känner du att ditt hår är vackert och du känner dig fin och luktar gott.
Men spa behandling verkar i stort sett i första hand att inrikta sig på glädjen hos din partner, med effekter som att dra åt slidan eller göra att den luktar gott. Det förutsätter dock att han inte gillar en vaginsa naturliga sexiga lukt.


Torrt kön


Ett syfte med "imma" behandling är att göra vagina torr. I Indonesien, som i delar av Afrika och andra delar av världen är detta tänkt att göra sex bättre för mannen, säger Arti. Trots att det sannolikt att innebära sämre och mer smärtsamt sex för kvinnan.


Så hur blev det? Gjorde Artis strama och väldoftande vagina det behagligare för mannen i hennes liv? Tyvärr får vi aldrig veta det. Hon är singel.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar